BABY BOTOX

BOTOX másképp!

Mit jelent?

Egy egyszerű kezelés, de mégis több annál! A kezelés során ugyanazt a  hatóanyagot használjuk, mint általában, de a kezelés hatása a kisebb mennyiségben rejlik. Az injekciós kezelés már nem csak a negyvenes-ötvenes korosztálynál számít népszerűnek, mert egyre több fiatal nő és férfi szeretne feszes bőrrel érettebb korba lépni. A húszas éveik végén, illetve a harmincas éveik elején járók elsősorban nem azért fordulnak szakemberhez, hogy letagadhassanak a valós korukból, hanem azért, hogy késleltessék a ráncok kialakulását.

Miben különbözik a kezelés egy hagyományos botox kezeléstől?

A hagyományos kezeléssel ellentétben a BABY-BOTOX még csak kialakulóban lévő barázdák, ráncok kezelésére alkalmas. Ez a kezelés preventív jelleggel, segít a még ki nem alakult ráncok megelőzésében.

Hogy zajlik a kezelés?

A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű hatóanyagot fecskendezünk be, ami ideiglenesen gátolja a mimikai izmok működését, melynek hatására kisimul a bőr.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Azoknak, akik szeretnék preventív jelleggel megelőzni a ráncokat és megtartani a fiatalos arcbőrüket.

Kinek nem javasoljuk?

Terhesség és szoptatás esetén a beavatkozást nem javasoljuk.

Kezelés előtt:

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően szakorvosunk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően.

Kezelés után:

A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb bevérzések kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást, illetve feketenadálytő krém alkalmazását javasoljuk, melyet bármelyik gyógyszertárban megvásárolhatsz. A kezelést követő második naptól smink és rúzs használata megengedett, azonban további egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát. Javasoljuk továbbá, hogy a kezelést követő három hétig pihentesd a bőrödet és kerüld a különböző kozmetikai kezeléseket.

Budapesti út 105.

2040 Budaörs

+36 20 434 0232

+36 20 342 5042

Rendelések

H - P: 8:00 - 20:00

Időpont foglalás

riedldent1@gmail.com