RÁNCFELTÖLTÉS

HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

Az ember természetes vágya, hogy fiatalságát, bőrének frissességét sokáig meg tudja őrizni. Azonban az életvitelből fakadó káros tényezők -  amilyen a hirtelen fogyás vagy a dohányzás - a bőr természetes öregedési folyamatait felerősítik. Ezek a folyamatok esztétikai kezelésekkel időben eltolhatóak!

Ha szeretné visszanyerni fiatalos arcvonásait, karakteresebb arckontúrra és kisimultabb bőrre vágyik, akkor a hyaluronsavas ráncfeltöltés megoldást jelenthet!

A hyaluronsavas ráncfeltöltés egy természetes anyaggal történő ránctalanító kezelés, amely segít az arc bőrének rejuvenációjában (bőrfiatalítás).

Amikor az arc zsírkompartmentjei (rekeszei) veszítenek térfogatukból, volumenükből, akkor a ráncosodás mértéke fokozódik. A bőr ráncosodásával mindig szomorúbb, fáradtabb látszatot kelt az arc.

A természetesség, frissesség helyreállításához töltőanyagokat használhatunk, így akár éveket fiatalodhat az arc.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés menete

A hyaluronsavas ráncfeltöltés nem műtéti beavatkozás, ezért a kezelést követően a páciens lábadozási időszak nélkül folytathatja a mindennapjait, mindössze néhány apró szabályt kell betartani egy kis ideig. Konzultáció során ülő helyzetben bejelöljük a pácienst zavaró kontúrhiányokat, illetve azokat a pontokat, mellyel az arc emelése kivitelezhető ("liquid facelift"). Természetes arckarakter kialakítására törekszünk kezeléseink során  a fokozatosság elvének betartásával!

Érzéstelenítést követően a hyaluronsavat a fertőtlenített bőr alá juttatjuk vékony tű vagy kanül segítségével. A bejuttatott anyag még egyenletesebb eloszlatása érdekében finom, masszírozó mozdulatokkal segítjük a terülést. A teljes művelet konzultációval együtt mindössze 30 percet vesz igénybe.

Budapesti út 105.

2040 Budaörs

+36 20 434 0232

+36 20 342 5042

Rendelések

H - P: 8:00 - 20:00

Időpont foglalás

riedldent1@gmail.com